3 fordeler ved å integrere SharePoint med Readin dokumentportal

Ved å benytte SharePoint sammen med Readin dokumentportal oppnår du økt kvalitet, økt sikkerhet og reduserte kostnader når du skal publisere dokumentasjon på web.
Readin sharepoint integration.png

Mange virksomheter benytter SharePoint til dokumenthåndtering. Til nå har det ikke vært en god løsning for å publisere Word-dokumentene direkte til web. Med Readin dokumentportal får du en enkel, effektiv og svært brukervennlig løsning. Med kun et par klikk kan du publisere dokumentasjon og bøker direkte til din egen webside.

Ofte ser vi virksomheter benytte SharePoint til dokumenthåndtering. Når dokumentet er ferdig lager man da gjerne en PDF-versjon som kan leses på SharePoint eller legges ut på virksomhetens websider. Men hvis du er opptatt av at leserne skal få en god leseopplevelse på mobil, nettbrett og pc, så er ikke PDF det beste valget. Det er heller ikke det enkleste valget dersom man vil sikre at brukerne alltid leser siste versjon av dokumentet. Da bør du benytte Readin. Med Readin dokumentportal og Readin SharePoint plug-in kan man effektivt publisere store og små dokumenter direkte til web – med kun ett klikk!

Så enkelt er det

Dokumentet skrives i Word og lagres i SharePoint. Når dokumentet er klart publiseres det til Readin dokumentportal med ett klikk.
Vi er sikker på at din virksomhet vil spare tid og oppleve økt kvalitet på dokumentasjonen ved å publisere til Readin dokumentportal.

Fordeler

1. Økt sikkerhet

Readins SharePoint integrasjon sikrer at brukerne alltid leser siste versjon av dokumentene. Ingen lokale versjoner av dokumentet ligger på brukernes pc.

2. Reduserte kostnader

Publisering har aldri vært enklere og mer tidsbesparende. Fra SharePoint kan man publisere dokumenter til Readin dokumentportal med kun ett klikk!

3. Økt kvalitet

Ved å publisere dokumentene fra SharePoint til Readin dokumentportal sikrer man at alle dokumentene får en enhetlig profil og har samme design. Med Readin kan alle dokumenter leses like bra på mobil, nettbrett og pc.

Er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg? Kontakt oss gjerne for en prat og få en online demonstrasjon av alle fordelene med Readin.

Brukervennlige og effektive dokumentportaler med fokus på håndtering, publisering og presentasjon av dokumentasjon

Ta kontakt

  • +47 48 11 12 00
  • info@docstream.no
  • Hvamstubben 17, 2013 Skjetten - Norway

All rights reserved © Docstream 2023