5 grunner til å bruke en smart dokumentportal

21. mars 2022

Kom raskt i gang med en smart dokumentportal som sikrer at virksomhetens dokumentasjon er oppdatert. Gi brukerne dine en dokumentportal som er brukervennlig og effektiv slik at det er lett å finne frem til innholdet som skal leses.
Dokumentportal illustrert.jpg

En smart dokumentportal skal være effektiv, sikker og brukervennlig. Her er 5 grunner til å bruke en smart dokumentportal:

1. Dokumentene finnes kun ett sted

En virksomhets dokumenter som er ment å leses bør finnes kun et sted: I dokumentportalen. Fra nettleseren kan brukerne finne frem, lese, notere og jobbe med innhold. En smart dokumentportal sikrer at brukerne leser oppdatert innhold. Publiser dokumenter enkelt fra SharePoint eller filutforskeren direkte til portalen. Vi støtter flere formater, blant annet: Word, XML, HTML, PowerPoint og PDF.

2. Optimal lesbarhet

Readin dokumentportaler er designet for optimal lesbarhet på alle enheter. Innhold i form av dokumentasjon leses overalt, også på mobil. Da må du tilby brukerne et dynamisk format for å lese dokumentene, ulikt sideorienterte formater fra Word eller PDF. Gjennom dokumentportalen leses dokumentene i nettleseren, ferdig formatert til den enheten som brukes; mobil, nettbrett eller pc.

3. Kom raskt i gang

Spar tid og ressurser med rask implementering. Vi klargjør din dokumentportal på noen få timer. Deretter er du klar til å publisere. Det er enkelt å oppdatere et dokument, og krever kun noen få tastetrykk i portalen.

4. Skreddersy dokumentportalen

Dokumentportalen kan tilpasses dine behov. Du kan tilpasse innhold og design til forskjellige målgrupper. Skreddersy virksomhetens dokumentportal etter brukernes behov.

5. Analyse og brukerinnsikt

Fra dokumentportalen kan man måle og analysere hvordan dokumentene brukes. Gjennom detaljert statistikk og analyse kan du sikre at dokumentene er optimalisert. I stedet for å anta hvordan, hvor ofte og hvem som leser dokumentene kan du nå være sikker. Gjennom å vite hvilke dokumenter som leses og hvor ofte, kan du effektivisere forvaltningen av dokumentene.

Vil du ha en brukervennlig og optimalisert dokumentportal for din virksomhet?

Brukervennlige og effektive dokumentportaler med fokus på håndtering, publisering og presentasjon av dokumentasjon

Ta kontakt

  • +47 48 11 12 00
  • info@docstream.no
  • Hvamstubben 17, 2013 Skjetten - Norway

All rights reserved © Docstream 2023