Oppslagsverk og kommentarutgaver

Oppslagsverk og kommentarutgaver skal være tilgjengelig på web med gode brukerfunksjoner som merknader, bokmerker, utdrag og søk. Med Readin kan du som utgiver av oppslagsverk, kommentarutgaver, regelverk og veiledninger håndtere abonnement og tilgang for hele eller deler av ditt oppslagsverk.

Oppslagsverk publisert med Readin

Det er ofte flere forfattere og bidragsytere når et oppslagsverk skrives. Forskjellige forfattere har ansvar for sine deler og sammen blir dette f.eks. en kommentarutgave. Med Readin editor kan man enkelt jobbe samtidig på samme dokument uten å måtte duplisere innholdet. Forfatterne sjekker enkelt ut den delen som skal oppdateres og ingen andre kan da skrive på dette innholdet før det er sjekket tilbake. Enkelt, sikkert og effektivt.

Readin har en abonnementsløsning som håndterer brukere, rettigheter og pålogging. Her kan man bygge en bokhandel i skyen hvor sluttbruker kan kjøpe/leie bøker. Abonnementløsningen tar seg av fornyelser av abonnement. Bøkene som kan kjøpes/leies må ikke være produsert av Readin editor. Så lenge boken kommer i formatene XHTML, HTML, XML eller EPUB kan man benytte Readin som publiseringsløsning for oppslagsverk og kommentarutgaver.

Sluttbrukeren får tilgang til sine oppslagsverk, kommentarutgaver og bøker direkte i nettleseren. Effektive funksjoner som merknader, bokmerker, utdrag og søk gjør at sluttbrukeren effektivt kan lese og jobbe med innholdet. Sluttbruker kan få varsel når det er tilkommet endringer i bøkene og oppslagsverket som abonneres på. Hvis du som utgiver har flere bøker som skal selges/leies ut så er det svært enkelt for sluttbruker å kjøpe tilgang til flere abonnement. Å lese og jobbe med oppslagsverk som kommentarutgaver, regelverk, veiledninger og rapporter i Readin er effektivt. Innholdet er like tilgjengelig på PC, nettbrett og mobil.

Les mer om Readin publiseringsløsning.