Referanser

Vi jobber med både store og små virksomheter i flere bransjer. Våre kunder har til felles at de ønsker å være langt fremme innen digitale løsninger.

ConocoPhillips

ConocoPhillips har store mengder dokumentasjon som er virksomhetskritisk blant annet styrende dokumenter, driftsdokumentasjon og HMS-dokumentasjon. ConocoPhillips valgte å benytte Readin dokumentportal for å publisere selskapets over 100 000 sider med dokumentasjon på web.
Sjekk ut https://docstream.no/teknisk-dokumentasjon og https://docstream.no/instrukser-kvalitet-og-hms

Elvia

Elvia benytter Readin dokumentportal for å skrive og publisere innhold til Nettbiblioteket. Elvias Nettbibliotek inneholder 200 dokumenter som alle som jobber med vedlikehold og drift av anlegg benytter.
Sjekk ut https://docstream.no/instrukser-kvalitet-og-hms

Entra

Docstream har utviklet et kvalitetssystem og skjemaportal for drift av Entras eiendommer. Løsningen har fått navnet EntraSafety og ivaretar sikkerhet, personvern og HMS-krav ved arbeid, besøk og ferdsel i og rundt eiendommer og byggeprosjekter.
Sjekk ut https://docstream.no/kvalitet-og-skjemaportal

Stortinget

Vi har levert tjenester innen dokumentproduksjon og -publisering hos Stortinget. Docstream har bistått med maler, strukturering og automatisering av Stortingsmeldinger og -proposisjoner. Docstream har en rammeavtale med Stortinget innen konvertering og utvikling av dokumentasjonsløsninger.
Sjekk ut https://docstream.no/xml-og-dita

Norske Tog

Vi har utviklet NSBs dokumentstruktur for vedlikeholdsmanualer samt laget maler for FrameMaker dokumentasjonsmiljø og konvertert innhold til XML.
Sjekk ut https://docstream.no/xml-og-dita

Indra Navia

Vi har levert løsning for strukturert dokumentasjon (DITA) og programvare for Component Content Management System (CCMS) for selskapets produktdokumentasjon.
Sjekk ut https://docstream.no/xml-og-dita

Fagbokforlaget

Fagbokforlaget benytter Readin for å publisere nettstedet Arbeidsrett.no. Dette er en portal hvor brukere kan abonnere på kommentarutgaven av arbeidsmiljøloven samt tilgrenset innhold til arbeidsmiljøloven.
Sjekk ut https://docstream.no/oppslagsverk

Norges Luftsportsforbund

Fallskjermseksjonen i Norges Luftsportforbund publiserer sine håndbøker med Readin dokumentportal. Håndbøkene inneholder regler og bestemmelser som omfatter sikkerhetsmessig, materiellmessig, operativ og utdanningsmessig informasjon.
Kundecase Norges luftsportsforbund
Sjekk ut https://docstream.no/instrukser-kvalitet-og-hms

Brukervennlige og effektive dokumentportaler med fokus på håndtering, publisering og presentasjon av dokumentasjon

Ta kontakt

  • +47 48 11 12 00
  • info@docstream.no
  • Hvamstubben 17, 2013 Skjetten - Norway

All rights reserved © Docstream 2023