Teknisk dokumentasjon

Teknisk dokumentasjon er ofte virksomhetskritisk. Rask tilgang til rett informasjon er avgjørende når man skal vedlikeholde/oppgradere et produkt eller en tjeneste. Readin sikrer oppdaterte og brukervennlige prosedyrer, spesifikasjoner og brukerdokumentasjon.

Ingeniør som leser teknisk dokumentasjon

Tekniske forfattere og ingeniører jobber ofte med komplekse prosjekter og tidsfrister. Samtidig skal man ivareta selskapets tekniske dokumentasjon slik at vedlikeholdsmanualer, systembeskrivelser og prosedyrer hjelper sluttbrukeren. Med Readin kan flere forfattere skrive på samme dokument uten å duplisere innholdet. Readins strukturerte editor ivaretar komplekse dokumenter som inneholder tabeller, bilder og illustrasjoner. Med støtte for XML-schema så er du sikret god struktur og enhetlig innhold.

Innhold kan publiseres fortløpende eller man kan benytte seg av et rollebasert review-system. Med Readin er du sikker på at siste versjon av dokumentet er det som blir publisert.

Sluttbrukeren vil enkelt finne frem til innholdet som trengs for å utføre sine oppgaver. Effektive funksjoner som merknader, bokmerker og søk gjør at sluttbrukeren effektivt kan lese og jobbe med innholdet. Som publisher kan du være sikker på at det er alltid er siste versjon som ligger ute.

Les mer om Readin publiseringsløsning.