Readin

Readin presenterer dokumenter fra SharePoint i en brukervennlig og nettbasert dokumentportal.
Readin dokumentportal på alle enheter
Readin kan publisere dokumenter fra Word, XML og PDF til engasjerende websider presentert i en profesjonell dokumentportal.

Med en moderne dokumentportal skapes en effektiv og brukervennlig opplevelse for din virksomhets dokumenter. Forlat statiske og rigide formater som PDF til fordel for smarte dokumentportaler som fokuserer på gode brukeropplevelser.

En kilde for alt

Readin dokumentportal samler alt innhold som din virksomhet publiserer. All dokumentasjon som er tiltenkt å leses finner man kun et sted – i Readin dokumentportal. Alle dokumenter, Word, PDF og XML, gjerne lagret i SharePoint, publiseres som engasjerende websider presentert i en profesjonell dokumentportal. Det funker like bra på mobil, nettbrett og pc.

Kom raskt i gang

Kom raskt i gang med din dokumentportal på noen få minutter. Dokumentportalen er klar til å ta i mot dine viktigste dokumenter som umiddelbart presenteres for brukerne. Spar verdifull tid ved å implementere Readin dokumentportal.

SharePoint

Readin dokumentportal kan integreres med SharePoint slik at dokumenter (f.eks. Word) sømløst publiseres og leses på web. Dokumentene blir til innholdsrike websider!

Tilpass dokumentportalen til din virksomhet

Readin dokumentportal kan enkelt tilpasses din virksomhet. Man kan tilpasse layout, egen merkevare og design elementer. Dokumentportalen kan lett integreres med e-læring og video slik at man kan gi brukerne en helhetlig informasjonsportal i et elegant og brukervennlig miljø.

Dokumentportal laget for leserne

Tilby dine lesere en brukervennlig dokumentportal som effektivt gir leseren den informasjon man trenger.

  • Intuitive boksamlinger, sist leste dokumenter, bokmerker og merknader gjør at leseren kan jobbe effektivt med dokumentene.
  • Raske og presise søk med gode trefflister. Treffene følger med inn i dokumententet.
  • Bli varslet når et dokument du følger blir oppdatert.

Med Readin dokumentportal skaper man effektivitet gjennom mer selvbetjening av informasjon.

Dokument- og brukerinnsikt

Mål og analyser hvordan dokumentene brukes. I stedet for å anta hvordan, hvor ofte og hvem som leser dokumentene kan man nå vite. Dokumentportalens revisjonssystem sikrer at dokumentene revideres etter valgte intervaller. Med en smart linksjekker har man oversikt og kontroll på linker som peker inn og ut av dokumentene. Dokumentportalens detaljerte statistikk, analyse og revisjonskontroll sikrer at dokumentene er optimalisert og av god kvalitet.

Slik jobber vi med dokumenthåndtering

Brukervennlige og effektive dokumentportaler med fokus på håndtering, publisering og presentasjon av dokumentasjon

Ta kontakt

  • +47 48 11 12 00
  • info@docstream.no
  • Hvamstubben 17, 2013 Skjetten - Norway

All rights reserved © Docstream 2023