Teknisk dokumentasjon

Kom raskt i gang med Readin dokumentportal. En totalløsning for å skrive, håndtere, publisere og presentere driftsdokumentasjon.
CDT.png
ConocoPhillips har store mengder dokumentasjon som er virksomhetskritisk. Det dreier seg blant annet styrende dokumenter, driftsdokumentasjon og HMS-dokumentasjon. ConocoPhillips valgte Docstreams løsninger for å editere, oppdatere og publisere selskapets over 100 000 sider med dokumentasjon på web.

Fordeler

  • Kom raskt i gang med å skrive og publisere innholdet.
  • Alltid tilgang til driftsdokumenter på mobil, nettbrett og pc.
  • Varsling til leser når viktige dokumenter oppdateres.
  • Dokumenter skrives i Word og administreres i SharePoint.
  • Analyse og statistikk på hvordan og hvor hyppig innholdet leses.

Word og SharePoint

Ved å benytte allerede kjente verktøy for editering og håndtering av dokumenter sikrer man en effektiv dokumentasjonsprosess. Dokumentene skrives og oppdateres i Word. Fra SharePoint kan man administrere og publisere dokumentene til Readin dokumentportal. Ønsker man ikke å benytte SharePoint kan dokumentene lastes opp til Readin.

Dokumentene leses like bra på mobil

Readin dokumentportal presenterer innholdet optimalt for lesing på alle enheter. Enten man bruker mobil, nettbrett eller pc, er det enkelt og oversiktlig å navigere i dokumentsamlinger og innholdsfortegnelser. Søk i og på tvers av alle dokumenter og dokumentsamlinger gjør det enkelt å finne riktig dokument. Leseopplevelsen er optimalisert for mobil, nettbrett og pc.

Merknader, bokmerker og "fortsett der du slapp"

Brukerne kan skrive egne merknader i dokumentasjonen som også kan deles med andre. Bokmerker kan legges til slik at man alltid finner igjen merket innhold. Readins funksjon «fortsett der du slapp» gjør at man for eksempel kan fortsette lesing på mobilen i det man sitter på bussen hjem fra jobb.

Varsling

Det er viktig at brukerne har tilgang til oppdatert innhold i dokumentene. Varsle brukerne om endringer som skjer i et valgt dokument med Readins varslingssystem. Brukerne kan abonnere på ett eller flere dokumenter slik at man alltid er oppdatert når et dokument oppdateres.

Statistikk og analyse

Mål og analyser hvordan dokumentene brukes. Gjennom detaljert statistikk og analyse kan man sikre at dokumentene er optimalisert. I stedet for å anta hvordan, hvor ofte og av hvem som leser dokumentene kan man nå vite.

Revisjon av dokumenter

Få varsling når et dokument må revideres. Med varsling kan dermed dokumenteier alltid ligge i forkant før et dokument skal revideres. Som administrator har du alltid oversikt over status for alle dokumentene som ligger på dokumentportalen.

Brukervennlige og effektive dokumentportaler med fokus på håndtering, publisering og presentasjon av dokumentasjon

Ta kontakt

  • +47 48 11 12 00
  • info@docstream.no
  • Hvamstubben 17, 2013 Skjetten - Norway

All rights reserved © Docstream 2023