Tjenester

For Docstream, så er din suksess vårt mål. Vårt onboarding team har som oppgave å få deg opp å gå med Readin raskt og effektivt slik at dere kan dra nytte av alle dokumentportalens fordeler.
best_small.jpg
Vårt onboarding team har som oppgave å få deg opp å gå med Readin raskt og effektivt

Slik jobber vi

Kom raskt i gang

Få en rask start for å se hva Readin dokumentportal kan gjøre med dine dokumenter. Test-miljø er tilgjengelig umiddelbart slik at du kan laste opp dine dokumenter og erfare verdien av Readin dokumentportal.

Analyse av dine dokumenter

Vi analyserer dine dokumenter uavhengig av format og hjelper deg å få mest mulig ut av publiseringen til Readin. Trenger du hjelp til å strukturere dokumenter, bygge maler, sette opp SharePoint-miljø så bidrar vi gjerne med dette.

Tilpasse dokumentportalen

Ønsker du et tilpasset design av dokumentportalen så hjelper vi med dette. Alle passer ikke inn i vårt standard design, men det kan vi gjøre noe med. Trenger man integrasjoner med andre systemer så fikser vi det.

Du har kontrollen

Du vil merke at du raskt får kontroll over din dokumentportal og tilhørende publisering. Våre folk som jobber med Customer Sucsess vil uansett alltid være i nærheten.

Support

Alle software-løsninger fortjener et godt supportsystem. Readin dokumentportal utvikles, optimaliseres og feilrettes fortløpende og du som kunde vil alltid ha tilgang til vårt supportteam.

Ønsker du å få en vurdering av helsestatusen til din virksomhets dokumentasjonsløsninger?

Vil du ha en brukervennlig og optimalisert dokumentportal for din virksomhet?

Rådgivningsmøte gjennomføres som et intervju, og tar maksimalt 2 timer. Målet er å avdekke status på dokumentasjonsarbeidet slik at vi kan gi konkrete råd om "helsestatus" samt gi innspill til forbedringer.

I løpet av møtet ser vi på fem viktige fokusområder:

  • Oversikt og relevans
  • Arbeidsprosesser
  • Revisjonsstyring og kontroll
  • Gjenfinning og brukervennlighet
  • Verktøy for dokumentasjonsarbeidet

Undersøkelsen er relevant for alle som jobber med dokumentasjon. Hele virksomheter, avdelinger og prosjekter vil ha nytte av et rådgivningsmøte. Etter møtet vil vi komme med en statusrapport og konkrete anbefalinger til forbedringer.

Brukervennlige og effektive dokumentportaler med fokus på håndtering, publisering og presentasjon av dokumentasjon

Ta kontakt

  • +47 48 11 12 00
  • info@docstream.no
  • Hvamstubben 17, 2013 Skjetten - Norway

All rights reserved © Docstream 2023